Deutsch / English
Teatrul German de stat Timișoara

La Teatrul German urmează patru reprezentații „Cartea junglei”, după Rudyard Kipling, în regia lui Răzvan Mazilu

16 februarie 2023

Teatrul German de Stat Timișoara vă invită marti, 21 februarie 2023, și miercuri, 22 februarie 2023, în fiecare zi de la ora 11.00 și 19.30, la patru reprezentații din „Cartea junglei”, spectacolul montat de Răzvan Mazilu, unul dintre cele mai îndrăgite din repertoriul nostru, adaptat după cartea de povestiri semnată de Rudyard Kipling.

La cinci ani de la premieră, spectacolul a fost refăcut anul trecut și a reintrat în repertoriul Teatrului German. O parte din distribuiția originală a fost înlocuită de noii actori ai Teatrului German: Marc Illich, Bülent Özdil, Robert Bogdanov-Schein, dar și de copiii care au fost selecționați în urma castingului public făcut de teatru toamna trecută. Astfel, rolul lui Mowgli este interpretat, pe rând, de Ștefan Bogdan și de David Săracu, Shanti de Maria Lupoian și Lara Mazilu, iar Junior, copilul elefănțel de Darius Ardelean și Luca Graziano Marcu

Cartea junglei evocă povestea puiului de om Mowgli, crescut de lupi în jungla indiană. Prietenii acestuia, înțeleapta panteră Bagheera și amuzantul urs Baloo îl avertizează pe Mowgli de pericolul care îl pândește: tigrul Shere Khan s-a întors în acele locuri. În ciuda dorinței lui Mowgli de a trăi în continuare în junglă, Bagheera și Baloo plănuiesc să îl ducă într-un sat din apropiere. Urmează un drum plin de peripeții, în care Mowgli este nevoit să îl înfrunte pe Louie, regele maimuțelor, și pe vicleanul șarpe Kaa. Musicalul în regia lui Răzvan Mazilu, cu scenografia plină de culoare semnată de Dragoș Buhagiar, vorbește în manieră fermecătoare, deopotrivă copiilor și oamenilor mari, despre prietenie, iubire, loialitate și spirit de sacrificiu. Spectacolul este o adaptare după povestirile lui Rudyard Kipling, din care nu vor lipsi hituri din desenul animat omonim, precum The Bare Necessities și I wanna be like you.

SPECTACOLUL BENEFICIAZĂ DE TRADUCERE ÎN LIMBA ROMÂNĂ

Biletele poti fi achiziționate de la casieria teatrului și din rețeaua Entertix:

https://bit.ly/3xnUvRP

Vă așteptăm să vă întâlniți cu Mowgli și cu prietenii săi!

Ultimele știri

#teatrusigur